Publicat: 11 Iulie, 2017 - 20:03

PNL se va lupta ”pe toate căile democratice” pentru a opri implementarea măsurilor din programul de guvernare al PSD precum impozitul pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate, spune liderul liberal, Raluca Turcan.

Liberalii cer totodată coaliţiei PSD-ALDE ”să lase economia în pace” şi ”să pună taxă pe gafe şi declaraţii guvernamentale stupide”.

”Impozitul pe cifra de afaceri nu trebuie aplicat sub nici o formă, oricâte analize, simulări şi parasimulări s-ar apuca să facă, pe genunchi şi la spartul târgului, Mişa şi Tudose sub supravegerea lui Dragnea! Să facă un club de fani ai impozitului pe cifra de afaceri, să simuleze acolo cât vor, să se apuce de doctorate, pe cât posibil, neplagiate pe acestă temă, să-şi facă filială şi-n Brazilia! Dar să lase economia reală în pace, destul au bulversat-o cu vorbele lor fără cap. Analizele serioase despre acest subiect există, sunt publice, la fel şi părerile specialiştilor avizaţi: impozitul cu care Dragnea vrea să pedepsească multinaţionalele va lovi majoritatea companiilor, româneşti şi străine”, a fost mesajul Ralucăi Turcan transmis pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL mai spune şi că ”taxa de solidaritate trebuie şi ea trimisă la coşul de gunoi al proiectelor ratate”.

”E o formă parşivă de lichidare a cotei unice care s-a dovedit atât de ultilă pentru finanţe, economie şi investiţii. Ce vor să pună ei în loc ?  Biruri peste biruri pentru cei care câştigă din muncă, iniţiativă, imaginaţie şi creativitate! Cine cere solidaritate? Tocmai ei, cei care îi sfidează în fiecare zi pe români”, a adăugat Turcan.

Turcan a anunţat că PNL se va lupta pe toate căile democratice pentru a opri implementarea ”aberaţiilor fiscale puse la cale de Dragnea şi servanţii săi”.

”Vom fi partenerii şi sprijinitorii turturor întreprinzătorilor afectaţi de proiectele executivului Dragnea 2 şi ai tuturor acelora care resping încercările PSD de diabolizare a capitalului occidental şi de antagonizare bugetari-privaţi, salariaţi-companii”, a încheiat aceasta.