Publicat: 19 Ianuarie, 2020 - 22:09
Share
Rămâne deschis pentru afaceri

„Turismul australian se confruntă cu cea mai mare provocare în memoria vie”. Aceste cuvinte au venit astăzi de la premierul Scott Morrison.

Atât în ​​Australia cât și în vestul Americii de Nord, spun specialiștii în domeniul climei, incendiile vor continua să ardă cu frecvență crescută pe măsură ce temperaturile de încălzire și vremea mai uscată transformă ecosistemele de pe glob.

Peisajul în schimbare are implicații majore pentru diversele animale sălbatice din Australia. Incendiile din Parcul Național Eungella amenință „broaște și reptile care nu locuiesc nicăieri în altă parte.

Incendiile arde de obicei prin pădure într-un model de patchwork, lăsând refugii neavertizate din care se pot răspândi specii de plante și animale. Incendiile din Australia consumă totul în calea lor și lasă puțin spațiu pentru acest tip de recuperare.

 

Ministrul serviciilor de urgență NSW, David Elliott, a declarat duminică că turismul este cea mai bună modalitate de a promova redresarea economică în orașele afectate de incendii.

Asistența de 76 de milioane de dolari australieni pentru reconstruirea industriei turismului și turismului este considerată inițial pentru a proteja locurile de muncă, întreprinderile mici și economiile locale prin primirea turiștilor care călătoresc din nou în Australia.

Vizitatorii pot ajuta la menținerea vieții întreprinderilor locale și la protejarea locurilor de muncă locale chiar în toată țara și mai ales în acele zone atât de direct devastate, precum Insula Kangaroo și Dealurile Adelaide, Munții Albastri și chiar de-a lungul Coastei NSW și estului Gippsland din Victoria.

Pachetul de recuperare turistică include 20 de milioane de dolari pentru o inițiativă de marketing intern coordonată la nivel național și 25 de milioane de dolari pentru o campanie de marketing global pentru a conduce turismul internațional.

Se vor acorda încă 10 milioane de dolari pentru promovarea evenimentelor turistice regionale în zonele afectate de foc.

Prin Tourism Australia, guvernul furnizează 9,5 milioane de dolari suplimentari pentru programul său internațional de găzduire a mass-media și comerțului de călătorii, precum și 6,5 milioane de dolari pentru a sprijini întreprinderile din turism care participă la evenimentul său comercial anual.

Rețeaua diplomatică a Australiei primește, de asemenea, 5 milioane de dolari pentru a promova deschiderea țării pentru educație și exporturi internaționale, precum și pentru călătorii.

Ministrul turismului, Simon Birmingham, îi încurajează pe australieni să iasă acolo și să-și petreacă următorul weekend sau vacanța școlară în Australia pentru a sprijini afacerile turistice.(eTN)

Tag-uri Geo: