6 iulie 2022

Turneul Final Valoare al Campionatului Naţional

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Juniorii 1 ai clubului nostru participă de miercuri până duminică (25-29 mai) la Turneul Final Valoare al Campionatului Naţional. Turneul care va decide campioana reuneşte cele mai valoroase opt echipe din ţară şi are loc în Bacău, pe teren neutru.

Handbaliştii noştri au fost repartizaţi în Grupa 2 şi vor juca în ordine cu: CSS 2 Baia Mare, miercuri, la 16.45, cu CSM Bucureşti, joi, 18.00, şi cu CSS Odorheiu Secuiesc, vineri, la ora 18.00.

Primele două clasate se califică în semifinale. Din cealaltă serie fac parte CSU din Suceava, CS Medgidia, Potaissa Turda şi CSM Focşani.

‘Am ajuns la turneul final după un sezon dificil pentru fiecare jucător, dar cu o foame de performanţe la fel de mare ca la început. Vom aborda competiţia etapă cu etapă, pentru că este un turneu lung, cu cinci meciuri în cinci zile, un turneu în care fiecare detaliu contează şi se poate întâmpla orice. Dacă vom continua pe aceleaşi principii, acelaşi stil şi acelaşi spirit de echipă, ne putem bate pentru medaliile de aur, dar cel mai important este să nu ne pierdem identitatea pe care am construit-o până acum’

Gonzalo Tajuelo, antrenor SCM Politehnica Timişoara J1

Alb-violeţii juniori 1 au victorii pe linie în acest campionat, opt în prima fază a campionatul şi tot opt în faza secundă.

Adrian Schindarli
www.handbal.scmtimisoara.ro
schili99@yahoo.com