Publicat: 18 Iulie, 2014 - 19:02
Share

Președintele PMP, Elena Udrea, a comentat, vineri, fuziunea pe care urmează să o încheie PDL și PNL, precizând că regretă, ca fost membru al PDL, că partidul a acceptat să-și piardă numele. 

"Referitor la fuziunea dintre cele două partide, la o primă vedere ea pare un proiect care să dea speranţă dreptei româneşti. Problema noastră, a celor de la Mişcarea Populară nu este ce fac cei de la PNL şi PDL, dacă fuzionează sau nu şi în ce fel. Că PDL a acceptat să-şi piardă numele, asta este până la urmă problema celor din PDL. Sigur, eu ca fost membru PDL, regret faptul că s-a ajuns aici, însă nu e problema noastră”, a declarat Udrea, la RFI. 

Aceasta a precizat că discuțiile cele mai aprinse le-a ales numele partidului, fără ca cineva să fi insistat pe programul politic al noului partid. 

”Problema noastră şi a electoratului de dreapta este ce îşi propune acest nou partid, pentru că până la acest moment, nu am auzit ce susţin oamenii aceştia, noul partid se dezice, nu se dezice de ce s-a întâmplat în 2012, care sunt valorile, care sunt proiectele pe care le va susţine mai departe noul partid (...). Noi avem în acest moment doar o construcţie pur politică, în care se pare că nişte lideri au încercat să-şi acopere eşecul de la europarlamentare, dar nici un mesaj pentru electoratul de dreapta", a completat Elena Udrea.