Publicat: 8 Septembrie, 2015 - 08:12
Share

Cu toate că finalul anului reprezintă momentul tradițional de tras linie și constatat realizările, pentru participanții la campionatele Cluj Trail Running și Cluj Bike Challenge, organizate de C.S. Clujul Pedalează lucrurile stau puțin diferit.

Ultima din cele trei etape ale seriei de întreceri va avea loc în 12, respectiv 13 septembrie, în deja apreciată zona a M-tilor Gilăului. Așadar, ultima șansă la victorie se apropie!

Weekend-ul de competiții va debuta, după cum deja v-ați obișnuit, cu întrecerea de trail running, care va pune la încercare rezistența tuturor participanților, în timp ce cea de-a doua zi este rezervată luptătorilor pe două roți, care își vor testa îndemânarea și capacitățile fizice în cadrul competiției de mountain bike.

Dealurile și terenul accidentat al zonei nu doar că vor pune serios la treaba mușchii și mintea, dar împreună cu frumusețea peisajului de toamnă vor veni cu o doză consistență de relaxare care va alina din intensitatea efortului.

Din nou, vă așteptam cu mare drag și ceva ne spune că veți fi iarăși prezenți în număr mare, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne facă să lucrăm și mai conștiincios la organizarea unui eveniment pe care să nu îl uitați prea ușor.

Înscrierile sunt deja deschise și se pot face pe pagina oficială http://clujulpedaleaza.ro/

Ne vedem la start!