Publicat: 30 August, 2013 - 16:04

Au mai rămas doar șapte zile în care biletele pentru METALHEAD Meeting 2013 se pot cumpăra la preț redus, de 80 și 120 de lei, urmând ca, din data de 5 septembrie, tichetele să coste 95, respectiv 140 de lei.


Biletele sunt împărțite în trei categorii, astfel: bilete VIP (în fața scenei), bilete normale și bilete MEET&GREET. Acestea din urmă sunt în număr extrem de limitat (20 de bucăți), au prețul de 200 de lei și, pe lângă posibilitatea de a cunoaște trupele, aceastea oferă și locuri preferențiale, în fața scenei. Tichete se pot achiziționa exclusiv de pe iabilet.ro.

Pentru cei care au cumpărat deja bilete VIP, organizatorii oferă cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorți, detaliile urmând a fi anunțate pe metalhead.ro.

Pentru că “Size DOES Matter”, MONSTER ENERGY DRINK și CIUC PREMIUM, berea oficială a muzicii live, îi invită pe fanii muzicii rock pe 21 septembrie, sâmbătă, la Arenele Romane, unde se pregătește unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima ediție a festivalului METALHEAD MEETING.

Festivalul îi are ca invitați pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine și L.O.S.T.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot găsi online, pe iabilet.ro și metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesați sunt rugați rugăm să contacteze organizatorii la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, între 09:30 si 18:00, de luni până vineri)

De asemenea, biletele se găsesc în rețelele:

 - Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti)
 - MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului)
 - Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos)
 - Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea)

dar și

 - la Club Fabrica (pe terasa)
 - la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa - de luni pana vineri intre orele 9 si 18).

Preturile sunt urmatoarele:

- Presale (pana pe 5 septembrie):

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete doar pe www.Iabilet.ro

- Dupa 5 septembrie si In ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD și Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.