Publicat: 22 Mai, 2018 - 11:02
Share

25 mai a.c. este data limită până la care tinerii giurgiuveni se mai pot înscrie pentru Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti. Până în prezent, 8 băieţi şi 5 fete din Giurgiu au completat cererile de înscriere şi îşi doresc o carieră de ofiţer în Jandarmeria Română. După această dată, va continua campania de recrutare pentru cei interesaţi de şcolile militare de subofiţeri. 

Anul acesta, pentru Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" sunt disponibile următoarele locuri:

- 10 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, pentru învăţământul cu frecvenţă - domeniul de licenţă "Drept", programul de studii universitare de licenţă "Drept";

- 50 locuri la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă - domeniul de licenţă "Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică", programul de studii universitare de licenţă /specializarea "Ordine şi siguranţă publică" (din care 2 locuri pentru cetăţeni de etnie romă, 2 locuri pentru cetăţeni de etnie maghiară şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

În ceea ce priveşte şcolile militare de subofiţeri, campania de recrutare se va încheia în data de 15 iunie a.c. Tinerii pot opta pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani, unde sunt disponibile 350 de locuri pentru care s-au înscris deja 19 candidaţi: 15 băieţi şi 4 fete sau pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, unde sunt tot 350 de locuri (o candidată înscrisă până în prezent).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

Tag-uri Institutii: