Publicat: 24 Februarie, 2014 - 22:53
Share

Organizatorii festivalului METALHEAD Meeting 2014, care îi are ca headlineri pe Sepultura şi Moonspell, anunţă că mai sunt doar câteva zile până când se termină prima perioadă de presale, mai exact, doar până pe 3 Martie se mai găsesc bilete la preţurile speciale de 65 de lei, respectiv 90 de lei Golden Circle.

 

Festivalul METALHEAD Meeting 2014 va avea loc in data de sambata, 7 iunie la Arenele Romane diN Bucuresti.

După data de 3 Martie, biletele vor costa 80 de lei, respectiv 110 lei Golden Circle. Biletele pot fi gasite pe iabilet.ro , Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo.ro si Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).

METALHEAD Meeting are pana acum anuntate pe afis 5 nume (din totalul de 7) dintre care 4 internationale: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Last Hope (Bulgaria), Endsight (Grecia) si Diamonds Are Forever (Romania). In cel mai scurt timp organizatorii vor mai anunta inca doua trupe de talie internationala pe afisul festivalului.

METALHEAD Meeting, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Pagina oficiala de Facebook: facebook.com/METALHEADMeeting Facebook Event: facebook.com/events/222070337973486/

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy.