22 septembrie 2021

Ultima zi a înscrierilor la a patra ediţie UVT Liberty Marathon

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În 26 septembrie se strigă „Start” la a patra ediţie UVT Liberty Marathon. Competiţia, care îşi doreşte să pună Timişoara pe harta maratoanelor pe şosea, îşi propune să aducă împreună alergători experimentaţi, dar şi oameni care se află la prima experienţă de alergare. De la 2 la 42, de kilometri există o cursă pentru fiecare.

Comunitatea şi mişcarea sunt cuvintele cheie ale competiţiei, astfel că provocarea din 2021 este ca fiecare participant să-şi poată întâlni versiunea mai bună, indiferent de cursa aleasă. UVT Liberty Marathon propune ca singurul adversar să fie propria persoană, iar bucuria experienţei să o depăşească pe cea a câştigului.

La a patra ediţie a competiţiei, medalia este semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică şi multiplă campioană mondială. Astfel, tradiţia se păstrează şi colecţia alergătorilor de medalii cu semnăturile campioanelor olimpice se îmbogăţeşte.

Competiţia a primit avizul pentru a putea organiza atât cursele cronometrate, cât şi pe cele populare, în format fizic. Astfel, UVT Liberty Marathon 2021 promite a fi o ediţie plină de culoare şi energie, cu momente dedicate comunităţii de alergători, dar şi publicului larg.

Rectorul UVT, Prof. Univ. Dr. Marilen Gabriel Pirtea: „Vă aşteptăm la acest festival al libertăţii şi armoniei. Alergători din Timişoara, din vestul ţării, din România dar şi de dincolo de graniţele sale, vor fi prezenţi în 26 septembrie la Timişoara. Va fi un nou eveniment special, al cărui start se va lua din faţa Universităţii de Vest, cu un traseu ce va cuprinde zone reprezentative ale oraşului. Vă aşteptăm la UVT!”

Organizatorii anunţă că în acest an înscrierile se încheie în 15 septembrie, pentru ca, până în 26 septembrie, timpul rămas să permită o bună pregătire a desfăşurării competiţiei în contextul pandemic, ca şi o bună organizare a activităţilor care vor face din a patra ediţie UVT Liberty Marathon una de neuitat pentru toţi aceia care aleg să fie prezenţi.

Horea Băcanu
Universitatea de Vest din Timişoara
Departamentul de Comunicare, Imagine şi Marketing Instituţional