Publicat: 1 August, 2013 - 07:39

Joi, este ultima zi în care mai poate fi vizitată expoziția-eveniment “Comorile Chinei”, la Muzeul Național de Istorie a României (MNIR). Cu acest prilej, MNIR va adopta un program special, fiind deschis în intervalul orar 10.00-22.00.
Capodoperele civilizației chineze s-au bucurat de aprecierea constantă a publicului încă din prima zi în care au putut fi vizitate, 29 aprilie 2013.
În cele trei luni în care expoziția a fost găzduită de către MNIR, publicul iubitor de cultură a avut prilejul de a aprecia din diferite perspective istorice profunzimea şi bogăţia culturii şi tradiţiilor chineze.
Pe această cale, aducem mulțumiri celor aproape 50.000 de persoane care au trecut pragul expoziției, descoperind cele peste 100 de artefacte de o valoare excepțională din patrimoniul cultural al Chinei.
În perioada imediat următoare, între 02-09 august 2013, accesul în Muzeul Național de Istorie a României se va face prin curtea interioară a acestuia, din Strada Poştei (vis-a-vis de Aşezământul Stavropoleos).