Publicat: 16 Aprilie, 2014 - 19:03
Share

Mai sunt doar câteva zile în care fanii mai pot găsi bilete la concertul Arch Enemy la preţul promoţional de 87 de lei, sau 78 de lei pentru cei care aleg să şi le procure direct de la sediul Promusic Events, din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu 9, sau prin card, începând cu data de 22 aprilie, biletele urmând a fi disponbile la preţul de 95 de lei. 

 

Formatia ARCH ENEMY se apropie de Romania si este nerabdatoare sa inaugureze noua formula chiar in cadrul concertului de la Bucuresti, de pe 23 Mai. Show-ul va avea loc la Turbohalle si o va prezenta metalistilor pe noua solista a grupului, charismatica Alissa White Gluz, ex-The Agonist. 

De curand, Alissa White Gluz a transmis un mesaj special pentru fanii romani. Muziciana se afla in Japonia, unde promova noua formula a trupei impreuna cu restul membrilor acesteia. 

Videoclipul care contine mesajul poate fi urmarit la : youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bew33wvMQ8Q

Formatia ARCH ENEMY a intrat intr-o noua etapa a existentei sale, una care promite sa fie la fel de buna - daca nu chiar mai buna - decat precedenta. In deschiderea trupei suedeze, in cadrul concertului de la Bucuresti, vor canta romanii de la Krepuskul.