Publicat: 1 Februarie, 2020 - 09:26
Roger T. Dow: Călătoria internă robustă și sigură în SUA este esențială pentru obiectivele administrației pentru creșterea economică

Administrația Trump a anunțat  că va limita capacitatea imigranților de a călători în Statele Unite din șase țări.

Guvernul american va reduce capacitatea cetățenilor din Nigeria, Myanmar, Eritrea, Kârgâzstan, Sudan și Tanzania de a obține anumite vize de imigrare, potrivit oficialilor de la Departamentul de Securitate Interioară și Departamentul de Stat, dar nu este o interdicție de călătorie .

Președintele și CEO-ul US Travel, Roger Dow, a emis următoarea declarație:

„Este important de menționat că noua politică se referă în primul rând la cei care doresc să imigreze în SUA ca rezidenți - spre deosebire de vizitatorii temporari - și descrierea largă a acesteia ca„ interdicție de călătorie ”nu este pe deplin exactă.

„În ciuda etichetei, cuvintele au greutate. În timp ce țările afectate de politica extinsă reprezintă o fracțiune foarte mică a vizitelor în Statele Unite, restricționarea intrării în SUA are o percepție negativă care amenință reputația țării noastre ca destinație atractivă și primitoare pentru călătorii de afaceri și de agrement.

„Protejarea țării este primordială - călătoria de zi cu zi nu poate continua fără ea -, dar politicile trebuie să ajungă întotdeauna la un echilibru între îndeplinirea imperativelor de securitate și continuarea primirii călătorilor de zi cu zi în Statele Unite. Călătoria internă robustă și sigură în SUA este esențială pentru obiectivele administrației pentru creșterea economică, a locurilor de muncă și a exporturilor. " (eTN)

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: