Publicat: 5 Martie, 2018 - 19:20

Judas Priest revin la Bucureşti pe 22 Iulie, la Romexpo, în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producţie fantastică, total nouă, publicului din România - un melanj de rock, ecrane led, pe o scenă gigant cu mulţi decibeli şi aceeaşi muzică heavy metal ce ne încântă încă din anii '70, în cadrul unui eveniment marca METALHEAD!

Mai sunt câteva zile de Earlybird, în care se pot găsi, pe iabilet.ro, bilete la preţul special de 280 lei - Categoria A, 175 lei -Categoria B, 149 lei - Categoria C, 129 lei - Categoria D.
Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:
- Presale: 300 lei - Categoria A, 195 lei - Categoria B, 169 lei - Categoria C, 149 lei - Categoria D
- La intrare: 320 lei - Categoria A, 210 lei- Categoria B, 189 lei - Categoria C, 159 lei - Categoria D
Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Judas Priest este, cu siguranţă, una dintre legendele scenei metal internaţionale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câştigat pentru "Best Metal Performance" şi cu ultimul material, "Redeemer of Souls" pe prima poziţie în US Billboard Top 200, Judas Priest ţine în continuare stindardul sus după cele patru decenii de activitate.
Formată la începutul anilor '70, în Birmingham, de către K.K. Downing şi Ian Hill, în '74 li s-au alăturat Rob Halford şi Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum "Rocka Rolla" şi "Sad Wings of Destiny", au urmat patru albume care au transformat Judas Priest într-o formaţie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formaţii care au popularizat hainele şi accesoriile din piele în rândul comunităţii metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formaţiei cu albume precum "British Steel", "Point of Entry", "Screaming for Vengance" şi "Defenders of the Faith". A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum "Turbo" Şi "Ram it Down".
Totul a culminat cu "Painkiller", În 1990, album considerat de multi specialişti dar şi de fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.
În prezent, Judas Priest pregătesc un nou album care va fi lansat în prima parte a anului 2018.
Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP. (doar 1000 de bilete)
Categoria B - fara loc, in fata scenei (doar 1000 de bilete) 
Categoriile C si D - in spatele categoriei B, fara loc (4000 de bilete)
Harta pozitionare: bit.ly/hrmxp
Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate
Concertul are loc in aer liber. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu 3 zile inainte de concert.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
 

Tag-uri Nume: