28 mai 2022

Ultimele zile de înscriere pentru Simpozionul Culturadata

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Au mai rămas trei zile în care masteranzii şi doctoranzii în domeniile managementului, marketingului şi politicilor culturale, din universităţile cu profil umanist, artistic şi economic, pot trimite prezentările cercetărilor pe care le desfăşoară, pentru a participa la Simpozionul Culturadata, din data de 26 noiembrie 2021.

Evenimentul se derulează online, iar cei interesaţi pot trimite prezentările pe adresa comunicare@culturadata.ro, până la data de 18 noiembrie 2021.

Cercetările propuse de masteranzi şi doctoranzi vor fi selectate de către membrii Board-ului Ştiinţific în funcţie de originalitate, noutate şi creativitate, claritate a temei, abordare metodologică, calitate a referinţelor, contribuţie la cercetarea în managementul cultural.

Simpozionul este prima manifestare ştiinţifică din România dedicată tinerilor cercetători în management cultural şi subiecte conexe şi va avea loc în cadrul Conferinţei Naţionale a Managerilor Culturali – Ediţia a VIII-a.

Mai multe detalii, inclusiv Apelul pentru propuneri, aflaţi accesând link-ul https://www.culturadata.ro/simpozionul-culturadata/.