8 octombrie 2022

Un an de la redeschiderea Băii Populare, după renovarea completă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Baia Populară Sibiu s-a transformat într-o adevărată bijuterie a oraşului, după renovarea completă a clădirii şi dotarea acesteia. Redeschiderea a avut loc în data de 6 iulie 2021, într-un an pandemic. Cu toate acestea, interesul sibienilor a fost crescut, iar numărul vizitatorilor a fost mereu la maximul admis, chiar şi în perioadele cu restricţii.

Accesul la serviciile oferite de Baia Populară se face pe bază de programare. Astfel, de la deschidere, din data de 6 iulie 2021 până în prezent, au fost înregistrate 48.689 de programări la care se adaugă alţi 4.500 de clienţi care au beneficiat de serviciile Băii Populare fără o programare, fiindu-le permis accesul în limita locurilor disponibile. Astfel, în total, în primul an de la redeschidere, peste 53.000 de clienţi au trecut pragul Băii Populare Sibiu. Numărul vizitatorilor a crescut constant de la deschidere, iar vârful încasărilor s-a înregistrat în luna martie 2022, după ridicarea tuturor restricţiilor impuse de pandemie.

Cel mai solicitat este bazinul de înot. Cei care vin aici beneficiază de condiţii la standarde moderne: aerul şi apa sunt curate datorită unor filtre performante, apa este în permanenţă la 31 grade Celsius, iar vestiarele oferă confortul necesar. Cursurile de înot pentru copii sunt foarte căutate, acesta fiind unul dintre serviciile care operează la capacitate maximă.

Cele două saune (umedă şi uscată) precum şi salina cu sare de Himalaya sunt şi acestea frecvent folosite de sibieni. La fel şi sala de fitness dotată cu aparatură de ultimă generaţie, adaptată şi pentru persoanele cu dizabilităţi.

Diferitele tipuri de masaj completează oferta Băii Populare pentru o zi într-un spa modern situat într-un imobil cu o arhitectură şi o istorie deosebite, în centrul oraşului.

Terasa Băii Populare, o adevărată oază de linişte în mijlocul Sibiului, a fost gazda unor evenimente ca Yoga Day sau Global Wellness Day. De altfel, clienţii Băii Populare vor avea parte şi de alte evenimente care promovează starea de bine şi armonia trup-minte-suflet.

Vă reamintim că Baia Populară s-a redeschis anul trecut după renovări capitale. Reabilitarea s-a făcut la cele mai înalte standarde, cu materiale de calitate şi finisaje moderne, dar în ton cu caracterul acestui imobil monument istoric.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, vă invităm să accesaţi https://www.baiapopularasibiu.ro/.

Sursa foto Facebook Primăria Municipiului Sibiu