Publicat: 17 Octombrie, 2012 - 18:30
Share

 La data de 16 Octombrie, ora 22.50, poliţiştii Secţiei 8 Rurală au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că în seara respectivă mama sa, în vârstă de 81 de ani, ce locuieşte în localitatea Urluia, a fost victima unei tentative la infracţiunea de viol, aceasta prezentând multiple leziuni corporale la nivel costal şi dorsal.

Poliţiştii deplasaţi cu operativitate la faţa locului au demarat cercetările cu privire la cauza cu care au fost sesizaţi şi au reuşit în scurt timp identificarea ca suspect de comiterea acestei infracţiuni pe P. G. L., în vârstă de 15 ani, din localitatea Urluia, judeţul Constanţa, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale, urmând a fi examinată din punct de vedere medico – legal, pentru stabilirea zilelor de îngrijiri medicale necesare vindecării.

Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiteri infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul.

Tânărul urmează a fi prezentat la S.M.L. Constanţa pentru efectuarea constatării medico legale în vederea stabilirii discernământului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să fie dispuse măsurile legale ce se impun.