28 septembrie 2022

Un bărbat din Argeș și-a găsit cinci membri ai familiei sale decedaţi în acasa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Un bărbat din comuna Bascov, Argeș, și-a găsit cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, în acasa. Inițial, bărbatul ar fi spus Poliției că victimele au fost injunghiate.

„În urma cercetărilor la faţa locului, victimele au fost găsite cu urme de violenţă, nefiind vorba despre înjunghiere. Cercetările sunt, încă, în desfăşurare”, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, iniţial, Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Argeş.

Poliţiştii anchetează cazul, există și un suspect pentru comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Sursa foto ambulantaiasi