28 mai 2022

Un birou al ziarului american The Washington Post va fi deschis în Ucraina

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Noua divizie a The Washington Post, care va avea sediul la Kiev, va fi condusă de Isabel Khurshudyan si Max Berak a devenit principalul corespondent al biroului ucrainean.
  Noua divizie a, care va avea sediul la Kiev, va fi condusă de Isabel Khurshudyan si Max Berak a devenit principalul corespondent al biroului ucrainean.
„Timp de multe luni, ziarul a alocat resurse semnificative pentru a evidenția tensiunile tot mai mari la granița rusă a Ucrainei și, în cele din urmă, pentru monitorizarea invaziei ruse”. Când războiul intră într-o fază prelungită, biroul ne va permite să aducem informații intensive direct de la fața locului și să ne asigurăm că, în acest mod,  continuăm să oferim jurnalismul excelent și cu autoritate pe care se bazează cititorii din întreaga lume”, a spus editorul pentru Afaceri Externe al publicației americane, Douglas Jell.

Khurshudyan este fost corespondent al biroului din Moscova. Ea raportează din Ucraina din ianuarie. Berak este un fost șef al biroului din Nairobi și lucrează de două luni în Ucraina.

Aceștia vor conduce o echipă formată din reporterul ucrainean David Stern, precum și reporteri, fotografi și jurnaliști video care se vor rota.
foto: facebook
Ciprian Pop