Publicat: 5 Decembrie, 2012 - 19:50
Share

Candidatul ARD Dan Radu Zătreanu va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu şi ameninţare împotriva agenţilor de la Poliţia Locală Sector trei, ca urmare a abuzurilor acestora împotriva echipei de campanie a democrat-liberalului.

"Deputatul Dan-Radu Zătreanu, candidatul ARD Bucureşti în colegiul de deputat numărul 14, va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă, ameninţare şi tentativă de lipsire de libertate împotriva agenţilor de la Poliţia Locală Sector 3, ca urmare a abuzurilor acestora împotriva echipei de campanie a deputatului PDL”, se arată în comunicatul de presă al ARD trimis miercuri NewsIn.

,,În cursul zilei de astăzi, 05.12.2012, echipa de campanie a deputatului Dan-Radu Zătreanu, aflată pe bulevardul Nicolae Grigorescu, în zona Pieţei Sălăjan, a fost oprită abuziv şi agresiv de către agenţi ai Poliţiei Locale Sector 3, în timp ce împărţea materiale electorale trecătorilor din zonă. Mai mult decât atât, aceşti agenţi au declarat, în permanenţă, că nu fac altceva decât să respecte ordinele şefilor lor”, se explică în documentul amintit.

 În acest context, ARD Bucureşti solicită ,,cu fermitate” atât primarului Sectorului trei, Robert Negoiţă, cât şi celorlalte instituţii cu atribuţii în asigurarea unui cadru normal privitor la desfăşurarea campaniei electorale să stopeze ,,de urgenţă” toate ,,abuzurile şi ilegalităţile” comise împotriva candidaţilor ARD.

,,ARD Bucureşti solicită cu fermitate atât primarului Robert Negoiţă, în subordinea căruia se află Poliţia Locală Sector 3, cât şi tuturor celorlalte instituţii cu atribuţii în asigurarea unui cadru normal şi legal privitor la desfăşurarea campaniei electorale, să stopeze de urgenţă toate abuzurile şi ilegalităţile comise împotriva candidaţilor ARD! Le reamintim că datoria lor este aceea de a se afla în slujba cetăţenilor şi de a veghea la respectarea legii şi nu aceea de a se transforma în agenţi electorali pentru USL!”, susţine ARD.