Publicat: 4 August, 2015 - 15:12
Share

Polițiștii din Pitești au prins în flagrant delict un cetățean turc, în timp ce încerca să înșele o persoană cu 30.000 de lei, prin metoda accidentul. Cel în cauză a fost reținut.

La data de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție din Pitești au surprins în flagrant delict un cetățean turc, de 41 de ani, în timp ce primea 30.000 de lei de la un bărbat, 59 de ani, din Pitești, pe care l-ar fi înșelat prin metoda accidentul.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către partea vătămată despre faptul că a fost contactat telefonic, ocazie cu care i-au fost solicitați 30.000 lei, sub pretextul că această sumă este necesară pentru ca fiul său, care ar fi fost implicat într-un accident de circulație cu victime, să nu răspundă penal.

Astfel, sub îndrumarea și supravegherea polițiștilor, partea vătămată a dat curs solicitărilor apelantului, iar autorul a fost surprins de polițiști în flagrant delict, într-un loc public, în timp primea suma solicitată.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
Comunicat de presă - IGPR