30 iunie 2022

„Un destin… prea grabit”. Un nou sezon „Destine ca-n filme”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Din 5 octombrie, Iuliana Marciuc revine cu „Destine ca-n filme”, la TVR 2. Sezonul cu numărul 13, difuzat în fiecare marţi, de la ora 21:00, este despre oameni care au trăit experienţe incredibile şi aduce noi destine desprinse parcă dintr-un scenariu de film.

Cu emoţie vom urmări şi ediţiile speciale „In Memoriam”, despre marii artişti care ne-au părăsit prea devreme. Printre acestea se numără şi povestea inegalabilei interprete Laura Stoica, o amintire vie şi la 15 ani de la dispariţia sa. Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA – „Un destin… prea grabit”, vom descoperi prin destăinuirile emoţionante şi dureroase ale celor apropiaţi, omul, artistul, femeia şi mama ce urma să devină… când un accident i-a curmat viaţa.

„În ediţia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei şi ai fratelui ei, dar şi din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit în casă şi cu emoţie am păşit chiar în camera în care Laura a copilărit. Ediţiile In memoriam vor contina cu destinele lui Adrian Enescu, Johnny Răducanu şi Vali Sterian – vieţile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni şi ilustrate cu momente unicat din arhiva TVR”, a spus Iuliana Marciuc.

Aşa cum ne-am obişnuit, Iuliana Marciuc ne va purta în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali şi pentru a le transmite telespectatorilor TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea şi speranţa lor.

În prima ediţie „Destine ca-n filme”, marţi, 5 octombrie, de la ora 21:00, vom cunoaşte doi prieteni, Paul şi Florin, care vor vorbi despre relaţia specială care îi leagă, dar şi despre faptul că muzica înlâtură bariere şi apropie suflete. Chiar daca viata i-a pus pe poziţii de start diferite, asta nu i-a împiedicat să-şi împărtăşească visurile, gândurile, bucuriile şi reuşitele unul altuia… Pentru că în tabăra în care s-au întâlnit prima dată au învăţat că muzica nu ţine cont nici de religie, nici de bogăţie sau sărăcie, nici de origini şi nici de rang.

Cea de-a doua poveste a serii este a Oanei Georgescu, finalistă la zeci de competiţii sportive de alergare, maraton sau mountain bike. Oana s-a scufundat printre rechini, a fost cascador, pilot şi copilot în rally raid-uri internaţionale şi nu în ultimul rând, jurnalist. Ne-am obişnuit ca femeile să fie atrase de haine, pantofi sau bijuterii, dar pentru Oana Georgescu, practicantă a sporturilor extreme, costumele de scafandru, sporturi nautice sau combinezoanele si accesoriile de raliu şi motociclism sunt adevăratele pasiuni.