Publicat: 6 Mai, 2014 - 18:32

METALHEAD Meeting 2014, ediţia de vară, care îi are ca headlineri pe Sepultura, Moonspell şi Arkona, se apropie cu paşi repezi şi, în condiţiile în care mai sunt doar câteva bilete Golden Circle în vânzare pentru evenimentul ce va avea loc pe 7 Iunie, la Arenele Romane, în perioada 5 Mai – 5 Iunie, Monster Energy îi invită pe fanii muzicii rock să participe la o tombolă cu 181 de premii pe măsură.

Cumpărând o doză de Monster Energy se intră în tragerea la sorţi care are ca premii:

- 100 de bilete Golden Circle
- 40 de sepci originale Monster Energy
- 40 de de doze de Monster Energy
- Mare premiu - Un meet & greet cu Sepultura, Moonspell şi Arkona pe 7 Iunie, la Arenele Romane

Pentru a participa la concurs, trebuie cumpărată o doză de Monster Energy din locaţiile urmatoare: Mol, Rompetrol, Gazprom, Socar, Lukoil, Agip, Carrefour, Carrefour Expres, Billa, Mega Image, Auchan, Metro, Selgros sau din magazinele InMedio din toata tara sau chiar de la magazinele mici de la “coltul blocului”

Trebuie păstrat bonul fiscal, cei interesaţi trebuie să intre apoi pe metalhead.ro/monster, să completeze câteva detalii şi sunt înscrişi la tragerea la sorţi. Regulamentul oficial poate fi consultat tot pe pagina de concurs.

Pentru METALHEAD Meeting, biletele se găsesc pe iabilet.ro, Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo.ro şi Eventim.ro şi în toate punctele fizice clasice de vânzare din toata ţara (Diverta, Mag. Muzica, Vodafone, Orange, Uman, Magazinele Senia, Humanitas, Sala Palatului etc..)

Pe iabilet.ro, în reţeaua UMAN, in magazinele SENIA din Constanta si din Magazinul Muzica si in Club Rockstadt din Brasov, se găsesc si pachete speciale Golden Circle si AG pentru ambele editii METALHEAD Meeting de anul acesta cu reducere de 20% – 7 Iunie (Sepultura, Moonspell, Arkona) si 27 Septembrie (primul headliner confirmat: Finntroll, urmeaza marele headliner!)

METALHEAD Meeting – o serie de evenimente prezentate de Monster Energy şi Ciuc Premium