Publicat: 28 Februarie, 2020 - 19:00

Un microbuz în care se aflau 9 persoane a căzut, în noaptea de joi spre vineri, în râul Bicaz. Potrivit polițiștilor, șoferul ar fi spus că mașina a derapat din cauza poleiului. Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident produs în comuna Bicaz Chei, unde un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat în albia râului Bicaz.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei și o ambulanță de la SAJ.

Pompierii au scos din microbuz bagajele pasagerilor, iar cu ajutorul unui utilaj pus la dispoziție de Primăria Bicaz Chei a fost scos și microbuzul din râu.

Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Conform primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Neamţ, în microbuzul care pleca spre Anglia se aflau nouă persoane, inclusiv şoferul.

Acesta le-a spus polițiștilor că, din cauza poleiului, mașina a derapat şi a ajuns în albia pârâului. „Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat, potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Dimitrie Mocanu.

Tag-uri Geo: