Publicat: 16 Ianuarie, 2013 - 12:41
Share
Din fericire, nu există morţi; persoanele încarcerate sunt conştiente şi se află la spital

Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat lângă Bucureşti, în zona localităţii Ciorogârla, în apropiere de A1 Bucureşti-Piteşti.

Din primele date, se pare că sunt mai multe persoane rănite. Mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului şi un echipaj de descarcerare.

Update 12.53: 10 răniţi, dintre care 4 persoane în stare foarte gravă.

Update 13:13: Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti: sunt persoane rănite, vor fi transportate la spital şi în funcţie de evaluarea acestora. Două persoane sunt deja în drum spre Spitalul Floreasca. O persoană este încarcerată şi se intervine pentru scoaterea acesteia dintre fiarele maşinii. În continuare, se evaluează starea lor.

Update 13.30: Reprezentant al echipei de descarcerare: în jurul orei 12.17 am fost anunţaţi pentru deplasarea la locul acestui accident întrucât s-a răsturnat un microbuz. Au fost 2 persoane încarcerate, s-a intervenit pentru scoaterea victimelor care au fost transportate la spital în Bucureşti. Au fost şi tineri, între care două adolescente de 12 ani şi, respectiv 17 ani fără a avea răni care să le pună viaţa în pericol. Victimele au traumatisme diverse, în zona membrelor inferioare şi superioare, în zona capului din cauza loviturilor şi încarcerării. S-a lucrat în echipă cu Serviciul de Ambulanţă Ilfov. Cele 2 persoane încarcerate sunt conştiente şi au fost transportate la spital.