Publicat: 27 Iunie, 2016 - 11:26
Episodul XXXIX: Martorul care a furnizat prima probă ADN organelor judiciare

Cel care a furnizat proba ADN este nimeni altul decât ALBEI CORNEL, un martor care pretinde de ceva timp că a avut o relaţie de amiciţie şi de amor cu doamna Li Hua Cao, zis „Lucy”, de la care a sustras un inel şi un elastic de păr, pe care le-a pus la dispoziţia actualului avocat al apărării, domnul Mark Haslam, pe Aeroportul LUTON din Londra.

Elasticul de păr a făcut posibilă aflarea, pentru prima dată, a ADN-ului domniei sale, ADN care trebuie comparat cu unul nou prelevat de la doamna în cauză, care se află bine-mersi la Kiev, în Ucraina, împreună cu fiul de 8 ani, al cărui tată zace într-o închisoare de maximă siguranţă de lângă Londra, condamnat pe viaţă pentru că ar fi omorât-o chiar pe propria lui soţie, nimeni alta decât doamna despre care vă tot povestesc, Li Hua Cao.

Pentru a fi siguri că domnul Albei Cornel nu este un escroc sau un mitoman, i-am solicitat din nou prezenţa şi i-am adresat o nouă baterie de întrebări, tot la sediul organizaţiei şi, desigur, în prezenţa unor martori, membri ai Biroului juridic al O.A.D.O.

Iată cum a decurs dialogul :

  1. Întrebare (OADO) :  Este adevărat că nu v-aţi întâlnit cu domnul Rex EKAIREB decât o sigură dată, când a venit cu avocatul Mark HASLAM ?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare (OADO)  : Este adevărat că aţi inventat un martor fals şi aţi falsificat acte, motiv pentru care domnul Rex Ekaireb a făcut o plângere penală împotriva dvs. ?

Răspuns   :  DA

 

  1. Întrebare (OADO) :  Este adevărat că aţi primit doar bani şi numai de la av. Mark Haslam, pentru a aduce noi informaţii despre Li Hua Cao (Lucy), care se află la Kiev ?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare (OADO) :  Tot ce aţi declarat până acum este adevărat?

Răspuns   :  NU.

 

  1. Întrebare (OADO)  :  Înseamnă că informaţiile despre martorul de la Kiev au fost inventate de dvs.?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare (OADO) :  Banii primiţi de la av. Mark Haslam erau pentru a cumpăra martori falşi?

Răspuns   :  NU.

 

  1. Întrebare (OADO) :  Erau bani pentru deplasări şi cheltuieli în Kiev?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare  (OADO):  Sunteţi în continuare dispus să depuneţi mărturie ca martor în proceul domnului Robert Ekaireb, după ce acesta a fost condamnat pe viaţă şi dvs. ştiţi sigur, cu probe, că aşa-zisa victimă Li Hua Cao (Lucy) trăieşte şi unde se găseşte actualmente, la sfârşitul anului 2015?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare (OADO)  : Vă este în continuare teamă de mafia cecenă, pe care pretindeţi că o cunoaşteţi?

Răspuns   :  DA.

 

  1. Întrebare (OADO) : Ce doriţi de la organele judiciare engleze şi româneşti?

Răspuns   : Doresc o nouă audiere şi de asemenea doresc protecţie pentru familia mea.

Noi martori, noi date, noi evenimente, spre aflarea adevărului în cazul Robert Ekaireb, în viitoare seriale. (Autor: Florentin SCALETCHI)