Publicat: 22 Noiembrie, 2016 - 12:30

 Ștefan Zoican este noul director de resurse umane al companiei Electric Plus, compania deținătoare a brandului Barrier – lider național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC – și, totodată, cel mai important partener francizat Orange din România. 

”Ștefan este un profesionist și suntem mândri că a ales să ni se alăture și să dezvolte strategia companiei în domeniul resurselor umane. Am crescut mult în ultimii ani ca număr de angajați - avem în prezent peste 600 de oameni în Electric Plus, iar provocările sunt legate atât în alegerea talentelor, cât mai ales de retenția celor mai buni oameni în organizație. Misiunea lui Ștefan nu este deloc ușoară, având în vedere dezvoltarea generală pozitivă a Bacăului și a județului, însă suntem siguri că va pune în practică cele mai bune mecanisme prin care să atragem profesioniști în cadrul companiei noastre”, a spus Adrian Gârmacea, director general al Electric Plus. 

Cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul unor companii locale și multinaționale, Ștefan Zoican a ales Electric Plus având în vedere amploarea organizației. 

”Misiunea mea în noul rol este legată de strategia managementului companiei de a face din Electric Plus cel mai dorit angajator din regiune. Vrem să fim în scurt timp o organizație în care fiecare angajat să-și găsească drumul profesional dorit. Electric Plus are deja o politică bine definită de compensații, beneficii și instruire, precum și una legată de dezvoltare profesională. Provocarea perioadei următoare este integrarea lor cu procesele de planificare a forței de muncă, strategia talentelor, îmbogățirea culturii organizaționale, managementul carierei și al succesiunii profesionale”, a spus Ștefan Zoican, director de resurse umane al companiei Electric Plus. 

Ștefan Zoican a lucrat timp de 15 ani ca manager operațional și manager resurse umane în cadrul companiei Agricola Internațional Bacău. În perioada 2007 - 2013 a fost manager de resurse umane al companiei Saint-Gobain Glass Romania, iar din 2013 manager de resurse umane la Saint-Gobain Construction Products Romania - BU Weber. Ștefan are un MBA la The Open University Business School.