Publicat: 4 Noiembrie, 2014 - 21:17
Share

      Grupul de firme Polisano a numit un nou director general al Spitalului European Polisano din Sibiu, în persoana lui Celestin Constantin, începând cu data de 3 noiembrie.
      Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este Auditor, Expert Contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor în economie.
      În perioada 1997-1998 a lucrat la Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, în perioada 1999 - martie 2003 a fost şeful Serviciului Buget-Financiar la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, iar în perioada 2003-2011 a fost director financiar contabil, director administrativ şi şef Serviciu Achiziţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca – din Capitală.
      În perioada 2011-2013 a fost manager general al Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon din Bucureşti.
     Deschis în anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recentă şi modernă investiţie în domeniul medical din România, realizată la 10 ani de zile de la deschiderea primului spital privat din România, proprietatea Grupului Polisano şi la 20 de ani de la deschiderea primei clinici private din România, fondată de doctorul Ilie Vonica.
     Investiţia în Spitalul European Polisano se ridică la 25 de milioane de euro. Spitalul răspunde întregii patologii medicale acoperind 35 de specialităţi între care chirurgia cardiovasculară, neurochirurgia, O.R.L., ortopedia, medicina internă, chirurgia plastică, radiologia etc.
     În cadrul noului spital funcţionează 8 săli de operaţii, singura maternitate privată din România acreditată de Ministerul Sănătăţii şi cel mai modern centru de radioterapie din sud-estul Europei, o altă investiţie a grupului, de 4 milioane de euro.
     Grupul de firme Polisano, cu activităţi în producţia şi distribuţia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul reţelei proprii de clinici şi spitale, a avut în anul 2013 o cifră de afaceri de peste 400 de milioane euro, numrând 2000 de salariaţi.

 

Emil S.