Publicat: 5 Iunie, 2013 - 12:51
Share

Un nou incendiu a avut loc, miercuri la prânz, la metroul din Moscova. Se pare că este vorba tot despre un cablu pe linia de metrou Sokolniki, conform RIA Novosti şi ITAR-TASS.

Furnizarea de energie a fost suspendată pentru că în acelaşi loc - tunelul staţiei Ohotnîi Riad - dintr-un cablu iese fum, informează agenţiile menţionate de presă, citând serviciului de presă al reţelei subterane de transport din capitala rusă.

Circulaţia pe linia de metrou Sokolniki a fost suspendată până la stingerea acestui nou incendiu.

Mii de persoane au fost evacuate miercuri dimineaţă în urma unui incendiu survenit la metroul din Moscova. Conform Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, patru persoane au fost spitalizate, iar 31 de persoane au fost rănite în incendiu.

Din primele informaţii rezultă că incendiul a fost aparent provocat de un cablu care a luat foc la metroul din Moscova.

Incendiul din tunelul staţiei Ohotni Riad (în apropiere de Kremlin) a fost controlat. Aproximativ 4.500 de persoane au fost evacuate. (...) Treizeci şi una de persoane s-au adresat serviciilor de salvare pentru a primi un ajutor medical, iar patru persoane au fost spitalizate din cauza intoxicării cu monoxid de carbon", a anunţat ministerul într-un comunicat.

Mai multe staţii de metrou ruse au fost închise, potrivit ministerului.

Poliţia investighează cazul pentru a stabili cauza exactă a incendiului.