Publicat: 28 Mai, 2020 - 15:03
Share

Într-o lume debusolată, cu businessuri care se închid, sub efectul pandemiei, apar și insule de speranță. Semnalăm apariția recentă a unui nou site/blog/publicație online, numit  comentator.ro.

Se vrea un purtător de opinie, independent, neangajat și care încurajează libera exprimare, gândirea critică și diversitatea ideilor.

Secțiunile site-ului sunt: Editorial; Infodemia; Politichia; BizShow; Planeta; Arte; Biclopedia; ShowBiz; Fusion.

Grupul de autori este deocamdată alcătuit dintr-o seamă de scriitori, regizori, editori, muzicieni foarte activi: Adi Serafim, Alexander Hausvater, Alina Hucai, Angela Furtuna, Claudia Sumiya, Constantin Manea, Constantin Vaciu, Costel Postolache, Cristian Radu Nema, Dan Silviu Boerescu, Flavia Jinga Mincu, Florin Dumitrescu, Ion Vaciu, Kera Calița ot Jariștea, Liviu Cangeopol, Marilena Lică-Maşala, Sergiu Selian, Marius Concita, Marlen - și alții. Oameni foarte cunoscuți și mai puțin cunoscuți, care locuiesc în România sau pe alte meleaguri.

Pentru propuneri de colaborare, întrebări, gânduri sau simple păreri personale, cititorul poate scrie pe email, la adresa: office@comentator.ro

Iată un fragment din cel mai recent editorial, intitluat „Iubirea din spatele nimicului” și semnat de Liviu Cangeopol:

„Când sufletul ajunge la o stare de <<preaplin>>, când hambarele avuției dau pe dinafară, când fericirea vieții tinde să te sufoce, ceea ce trebuie să faci este să oferi din abundența acestor daruri întocmai cum eliberezi lestul din nacelă pentru un surplus de înălțare. Dar când ești sărac, când mâhnirea îți taie din avântul clipei și suferința te împiedică să-ți găsești locul în lume, ce poți împărtăși? Te alini cu falsa impresie că alții, luând aminte, vor ocoli cu folos drumul pe care te-ai pierdut. Te vei îmbăta singur cu o iluzie mai rea decât toate celelalte eșecuri, pentru că încearcă să-l justifice.”
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: