Publicat: 5 Octombrie, 2018 - 11:49

Un poliţist de frontieră în vârstă de 44 de ani, din judeţul Tulcea, aflat în timpul serviciului, a murit în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a împuşcat în cap. În buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:00, a fost informat Dispeceratul Sectorului P.F. Isaccea despre faptul că, un poliţist de frontieră aflat la bordul ambarcaţiei de serviciu, pe fluviul Dunărea, a coborât la uscat, pe direcţia localităţii Rachelu şi nu a mai putut fi contactat.

"La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului", au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgenţă 112, echipa de criminalişti din cadrul I.P.J. Tulcea, precum şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

"Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul", a mai precizat sursa citată.

Tag-uri Geo: