Publicat: 1 Aprilie, 2020 - 20:58
Share
Președintele se specializează în retragerea de decorații

Presedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul "Meritul Sanitar" in grad de Cavaler oferita Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava, in urma gravelor deficiente in activitate constatate in perioada starii de urgenta provocate de pandemia de COVID-19, de natura sa anuleze orice rezultate meritorii obtinute anterior.

"Astfel, in temeiul prevederilor art. 94 lit. b) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii, republicata, avand in vedere gravele deficiente in activitate constatate in perioada starii de urgenta provocate de pandemia de COVID-19, de natura sa anuleze orice rezultate meritorii obtinute anterior, presedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul 'Meritul Sanitar' in grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Judetean de Urgenta 'Sfantul Ioan cel Nou' Suceava", a transmis Administratia Prezidentiala.

Este același spital pe care același președinte îl decora anul trecut avându-l la stânga sa pe mândrul președinte de Consiliu Județean, Gheorghe Flutur, pe al carui efort electoral se miza în campania de demolare a PSD-ului.

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: