Publicat: 11 Ianuarie, 2017 - 13:12

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă.

Se aterizează și se decolează în deplină siguranță. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor. Din cauza condițiilor meteo, compania Tarom a anulat cursele 201/202 București — Chișinău — București, 603/604 București — Timișoara — București și 643/644 București — Cluj Napoca — București, pasagerii urmând să fie îmbarcați tot astăzi pe următoarele curse către aceleași destinații.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.