Publicat: 27 Mai, 2020 - 13:03
Share

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, se va desfăşura în perioada 24-27 septembrie 2020. #UNFINISHED20, evenimentul care adună o comunitate efervescentă de creatori şi vizionari dornici să aducă schimbări fundamentale în jurul lor, se va desfăşura pentru prima data sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Patronajul este modul prin care Parlamentul European oferă suport moral şi recunoaşte la nivel european impactul pe care UNFINISHED îl are asupra comunităţii sale.

De la an de an, UNFINISHED încearcă să depăşească barierele evenimentelor clasice şi lansează conversaţii continue despre artă, tehnologie, creativitate, inovaţie şi evoluţie. UNFINISHED îşi propune să deschidă discuţii şi să construiască punţi între oameni, generaţii şi activităţi, iar focusul celei de-a cincea ediţii este TRUST.

De asemenea, în perioada mai-septembrie 2020 se va desfăşura UNFINISHED Moments. Acest proiect online este dedicat comunităţii UNFINISHED şi aduce în faţa tuturor o serie de momente live în avanpremiera ediţiei din toamnă. Prin interviuri, concerte live, workshop-uri sau discuţii despre intimitate şi artă, UNFINISHED Moments oferă un context important pentru o serie întreagă de UNFINISHED conversations.

"Poate mai mult ca niciodată suntem în căutarea unor lucruri care contează cu adevărat pentru noi, pentru familia noastră şi pentru cei apropiaţi. De aceea, credem că încercările noastre de a construi o comunitate în ultimii 5 ani, pot fi mai vizibile în aceste momente.

Chiar dacă sunt zeci sau chiar sute de mii de voci în online, lucrurile care contează cu adevărat şi pe care noi am pus accent încă de la început acum au un răsunet mai puternic." a adăugat Cristian Movilă, fondator UNFINISHED.

UNFINISHED a fost creat de Fundaţia Eidos ca o experienţă în continuă evoluţie. Ca în fiecare an, participarea la eveniment se va face în urma unui proces de selecţie detaliat care va fi deschis timp de 4 luni, începând cu 26 mai 2020. Acest proces permite alegerea unei audienţe diverse, iar locurile sunt limitate la 2000 de participanţi.

A cincea ediţie UNFINISHED va avea loc în perioada 24-27 septembrie 2020 şi indiferent dacă evenimentul se va desfăşura offline sau online, organizatorii vor face toate eforturile pentru a oferi în continuare comunităţii "the UNFINISHED experience". Printre invitaţii ediţiilor anterioare s-au numărat co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, strategul digital din timpul administraţiei Obama, Duncan Wolfe, directorul de creaţie global Gap, Joel Evey, artiştii Tehching Hsieh & Alfredo Jaar, muzicianul Nicolas Jaar, creatorul rubricii Modern Love, de la New York Times, Daniel Jones, arhitectul Oana Stănescu, directorul de inovaţie Danone global Anne Thevenet Abitbol, poetă Aja Monet şi Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu şi autorul unui bestseller din topul New York Times.

Eveniment desfăşurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: