Publicat: 28 Martie, 2016 - 09:43
Share

Un român, inginer IT în vârsta de 30 de ani, și-a pierdut viața într-un accident aviatic în Ungaria. Românul se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni care s-a prăbuşit. Alături de acesta, şi-a mai pierdut viaţa şi pilotul croat. Românul era angajatul unei companii aviatice şi plecase în delegaţie.

Avionul în care a murit inginerul IT din România era un model Cesna 152 și a decolat de pe un aeroport aflat la 20 de kilometri de Budapesta, în localitatea Godollo. La scurt timp însă, a dispărut de pe radar. Salvatorii au găsit epava dupa o noapte de căutări.

"Avionul prăbușit a fost găsit în zona cartierului Dany. Elicopterul a aterizat și au fost descoperite cadavrele celor doua victime", a declarat Szucs Pal, de la autoritatea aviatică.
Românul care a murit este Daniel Csaba Bereczki, inginer IT. Bărbatul era din Timișoara și lucra pentru o companie aviatică. A mers în Ungaria să instaleze un simulator de zbor.

"A fost un om care avea o inimă extraordinară. Un om cu inima de aur. De câte ori aveam nevoie de ceva, sărea în ajutor și era foarte dispus să pună umărul. Un om cu foarte multă dragoste de oferit. Puțini sunt ca el", a povestit cumnata lui Daniel.
Acesta era căsătorit și avea un copil. Rudele au fost devastate de durere când au aflat de tragedie.
În urmă cu aproape o lună, un alt accident aviatic petrecut în Ungaria s-a soldat cu moartea unui pilot român.