Publicat: 11 Februarie, 2012 - 12:24
Share

Mihai Răzvan Ungureanu le-a spus autorităţilor, de la Dumvrăveni, Vrancea, că România e un stat puternic care trebuie să depăşească situaţia provocată de ninsorile abundente.

"Şi în rest seriozitate,seriozitate, seriozitate. În asemenea situaţie nu stam, nu ne văicărim, nu iesim să cântăm prohodul pe posturille de televiziune, nu vorbim de apocalipsa, pentru asta este un stat puternic să lucreze în asemenea situaţii. Mobilizare şi rezolvarea problemelor cât mai repede. Asta este! Haide la muncă acuma că stăm degeaba aici", a declarat Ungureanu.

Alături de Ungureanu, au venit cu elicopterul din Bucureşti ministrul de Interne, Gabriel Berca, şi cel al Apărării, Gabriel Oprea. La comandamentul de urgenţă au mai participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan şi prefectul Judeţulului, Sorin Hornea.
 
Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul de Interne, Gabriel Berca, şi cel al Apărării, Gabriel Oprea, se află în localitatea vrânceană Dumbrăveni, unde au convocat un comitet de urgenţă.