Publicat: 6 Decembrie, 2012 - 18:39
Share
"Spunea la referendum că suntem cu 2-3 milioane mai puţin"

Premierul Victor Ponta şi ministerul de Interne, Mircea Duşa, trebuie să demisioneze după ce BEC a anunţat oficial că sunt 18 milioane de alegători, iar Ponta a susţinut în vară că sunt mai puţin cu 2-3 milioane de alegători.

Traian Ungureanu a mentionat, intr-o conferinta de presa, ca BEC a ajuns in mod oficial la concluzia ca sunt 18 milioane de alegatori, iar Victor Ponta "a ajuns la cea mai mare rusine pe care o poate trai un roman in fata romanilor".

"Ponta este omul care a provocat calvarul prin care a trecut toata natiunea romana atunci cand a falsificat, a declarat tot timpul ca suntem mai putin cu 2, 3, 4 milioane, stergand din drepturi milioane de oameni care nu i-au gresit cu nimic. Pentru asta, Victor Ponta trebuie sa demisioneze chiar astazi. Un om care isi permite sa falsifice numarul romanilor, sa-si faca jocul luni de zile, trebuie sa plece. Victor Ponta nu este un prim-ministru, ci primul adversar al romanilor", a adaugat Traian Ungureanu.

El a mai spus ca Ministerul de Interne poarta de asemenea o raspundere grava pentru ca trebuia sa anunte datele privind numarul alegatorilor, si nu sa faca acest lucru BEC, la presiunile societatii civile si ale ARD.

"MAI poarta de asemenea o raspundere grava, pentru ca aceste date nu trebuiau sa ajunga la BEC numai prin presiunile societatii civile, prin presiunile ARD, ale romanilor care vroiau sa stie aceste date. Si ministrul de Interne trebuie sa-l urmeze pe domnul Ponta in somaj. E o rusine, a ajuns o umilinta sa traiesti in Romania sub un guvern USL, sub un guvern care produce numai somaj, minciuna si ura", a adaugat Ungureanu.