9 august 2022

UNITER anunţă organizarea preselecţiei pentru „GALA TANÂRULUI ACTOR – HOP”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

UNITER anunţă organizarea preselecţiei pentru „GALA TANÂRULUI ACTOR – HOP”, a XXV-a ediţie, în perioada 13 – 15 iulie 2022, la Teatrul Odeon Bucureşti, sala Majestic.

Ne adresăm tuturor actorilor care au absolvit facultatea (licenţă) începând cu promoţia 2017.

Tema ediţiei 25 a Galei Tânărului Actor HOP este: Musical = Actor Total + Show Total şi se va desfăşura sub bagheta cunoscutului coregraf, dansator şi regizor Răzvan Mazilu.

Musicalul este forma de teatru care îţi oferă libertate de creaţie nelimitată. Este o experienţă foarte intimă care nu poate fi cuantificată în timp sau în spaţiu, ci în emoţie…

Modalităţile de expresie ale actorului de Musical sunt o împletire de cânt, rostire şi mişcare, toate acestea completându-se una pe cealaltă şi împlinindu-se într-un spectacol complex.

Cei care cred că posedă atuurile Actorului Total – actorul care face performanţă în teatru, coregrafie/dans şi muzică, cei care acceptă această provocare şi vor să aducă strălucirea Broadway-ului pe scena HOP, sunt invitaţi să se înscrie cu un recital care să includă text, dans şi muzică, cu o durată între 5 şi 8 minute, atât la Secţiunea Individual, cât şi la Secţiunea Grup (componenţa grupului nu va depăşi 5 participanţi).

Momentul prezentat trebuie să conţină, obligatoriu, elemente de Musical… show total!

Acompaniamentul poate fi live, la pian sau cu negativ.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de email doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie după diploma de absolvire sau adeverinţă (în cazul absolvenţilor anului 2022), o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exerciţiului prezentat. De asemenea, dacă sunt anumite cerinţe tehnice pe care le putem asigura, vă rugăm să le menţionaţi.

Data limită de înscriere este 30 iunie 2022.

Sursa foto: UNITER