21 mai 2022

Universitatea Ovidius din Constanţa va organiza concurs de admitere pe locuri special alocate de către SRI

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC), prin Facultatea de Matematică şi Informatică (FMI), va şcolariza, în anul universitar 2022-2023, la propunerea Serviciului Român de Informaţii (SRI), patru locuri la studii de licenţă, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.

Potrivit sursei citate, vor fi disponibile, în regim de învăţământ la zi, cu frecvenţă, fără taxă, două locuri în cadrul specializării Informatică, şi alte două la specializarea Matematică-Informatică.

„Candidaţii interesaţi se vor înscrie, într-o primă etapă, în procesul de selecţie pe parcursul lunii februarie 2022, prin transmiterea unui CV la adresa hr.tehnic@sri.ro, cu titlul Licenţă UOC-SRI Nume şi prenume şi cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localităţii unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI. Candidaţii vor susţine apoi probele eliminatorii de selecţie organizate de către SRI, iar cei admişi vor avea posibilitatea de înscriere în cadrul Concursului de Admitere organizat de UOC, pe locurile disponibile la Facultatea de Matematică şi Informatică. Pentru a putea participa la concursul de admitere care se va desfăşura pe bază de dosar, candidaţii se vor înscrie online pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, în cursul lunii iulie, conform calendarului aprobat al universităţii, ce va fi disponibil la link-ul: https://fmi.univ-ovidius.ro/admitere/studii-licenta/.” a precizat lect. univ. dr. Gabriela Badea.

Pe durata studiilor universitare de licenţă, candidaţii declaraţi „Admişi” pe locurile alocate SRI vor fi înmatriculaţi la Universitatea Ovidius din Constanţa şi luaţi în evidenţă de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” cu statut de student militar.

Mai multe detalii puteţi afla accesând pagina: https://fmi.univ-ovidius.ro/admitere/studii-licenta/.

Biroul de Presă al Universităţii Ovidius din Constanţa