Publicat: 15 Martie, 2018 - 17:12

Cea mai titrată şcoală de învăţământ superior din România, Universitatea Politehnica din Bucureşti va demara, sâmbătă , 17 martie, un nou program educaţional, gratuit, pentru toţi elevii aflaţi în ultimul an de studii din ciclul preuniversitar. 

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită în Universitate, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de Admitere în învăţământul superior, sesiunea iulie 2018. Fie că îşi desfăşoară cursurile liceale în Bucureşti sau în provincie, elevii claselor a - XII-a vor putea beneficia , în perioada 17 martie-7 iulie 2018 , de cursuri de pregătire intensivă la Matematică, Fizică şi Chimie,numărul orelor de meditaţii depăşind cota 200 .

Acestea vor fi oferite gratuit de către unii dintre cei mai renumiţi profesori ai Universităţii Politehnica din Bucureşti, atât pe plan intern , cât şi pe plan extern, iar acest amplu proiect se va derula în fiecare zi de sâmbătă, între orele 09:00 şi 13:00, pe toată perioada amintită mai sus. 

'Ca în fiecare an, încercăm să oferim elevilor care intenţionează să studieze la Universitatea Politehnica din Bucureşti un întreg pachet de servicii menite să îi sprijine pe acest parcurs. De la cursuri gratuite în domeniile de interes major pentru admitere, la simulări sau cazare în perioada probelor de concurs, elevii vor beneficia de un sistem de pregătire special adaptat nevoilor şi standardelor ridicate ale universităţii noastre' a declarat prof. Nicolae Ţăpuş - prorector responsabil cu admiterea în cadrul UPB. Acesta a adăugat că 'este important să amintim că generaţia următoare este una specială pentru universitatea noastră - ea va fi generaţia cu numărul 200. Astfel dovedim că avem o experienţă îndelungată în acest proces de pregătire pentru admitere şi suntem încrezători că şi în acest an amfiteatrele noastre se vor dovedi, neîncăpătoare în comparaţie cu numărul tot mai ridicat al elevilor ce doresc să participe la cursurile de pregătire gratuită'. 

Programul complet al cursurilor de pregătire este afişat pe site-ul universităţii - www.upb.ro, iar pentru orice informaţii suplimentare se accesa adresa de e-mail: relatii.publice@upb.ro sau telefon: 021 402 9465. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: