7 decembrie 2021

Universitatea Politehnica Timişoara susţine campania de donare de sânge BLOOD NETWORK

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Politehnica Timişoara susţine campania de donare de sânge BLOOD NETWORK organizată de UNTOLD. Super beneficii pentru toţi cei care donează!

Este mare nevoie de sânge în Timişoara, astfel că, BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ajunge, sâmbătă şi duminică, în oraşul nostru. Caravana mobilă organizată de UNTOLD, Kaufland România şi Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara va fi amplasată în parcarea din faţa Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică a Universităţii Politehnica Timişoara, de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2.

În cele două zile, de 28 şi 29 august 2021, caravana BLOOD NETWORK va fi deschisă în intervalul orar 08:00 – 14:00, iar donatorii pot merge direct acolo cu cartea de identitate în original, fără programare. Tot ce trebuie să facă este să doneze şi să contribuie astfel la rezerva de sânge, atât de necesară în această perioadă.

Super beneficii pentru donatori: bilete la UNTOLD, zi liberă şi tichete de cumpărături
Cei care donează sânge la caravana mobilă din Timişoara şi se înscriu în baza de date „Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România. Totodată, de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara primesc o adeverinţă pentru zi liberă de la locul de muncă şi tichete de masă.

Împreună putem face mult bine celor din jurul nostru

„Universitatea Politehnica Timişoara a fost mereu alături de comunitate, oferind sprijin oricărei acţiuni menite să ajute viaţa şi sănătatea semenilor noştri. Apreciem, susţinem şi încurajăm donarea de sânge continuă. Ca şi la ediţiile precedente, şi anul acesta punem la dispoziţia organizatorilor spaţiile UPT, astfel încât să fie cât mai uşoară implementarea campaniei.

Îndemnăm comunitatea UPT să se alăture acestei acţiuni şi să arate încă o dată cât de puternici putem fi” (Conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, Rectorul Universităţii Politehnica Timişoara) „şi că doar împreună putem face o lume mai bună” (Rodica Lighezan, Directorul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara).