Publicat: 15 Iulie, 2020 - 09:00
Share

Luni a fost emis Ordinul Rectorului Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava cu privire la reluarea concursului pentru selecţia decanului de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

Astfel, având în vedere lipsa numărului suficient de candidaţi pentru participarea la concursul de decan în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, concursul public pentru selecţia decanului de la această facultate va fi reluat şi se va desfăşura potrivit noului calendar, publicat pe pagina web a universităţii. Reamintim faptul că, potrivit Procedurii privind organizarea concursului pentru selecţia decanilor facultăţilor din cadrul USV, în situaţia în care nu există cel puţin 2 candidaţi avizaţi de Consiliul Facultăţii, concursul va fi reluat, stabilindu-se un nou calendar.

Planurile manageriale şi CV-urile candidaţilor urmează să fie publicate pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea Alegeri, unde vor fi anunţate şi rezultatele oficiale ale concursului.

Detalii suplimentare şi noul calendar al concursului pentru selecţia decanului de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor sunt disponibile la următoarea legătură:
https://usv.ro/fisiere_utilizator/file/Alegeri/2020/decani/O%20215_13.07...

Tag-uri Institutii: