Publicat: 29 Februarie, 2012 - 14:45
Share


Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a punctat, Miercuri, că UNPR va avea liste proprii de candidaţi pentru toate consiliile locale şi toate consiliile judeţene.

Oprea a subliniat  că nu se pune problema unor acorduri politice care să ducă la pierderea identităţii partidului condus de el.

“Vreau să subliniez foarte clar că UNPR va avea  liste proprii de candidaţi  pentru toate consiliile locale şi toate consiliile judeţene”, a precizat Oprea, într-o declaraţie de presă făcută la Parlament.

El a mai spus că UNPR rămâne un partid de centru-stânga. “În al doilea rând, UNPR nu-şi abandonează  principiile de centru-stânga, fiecare dintre membrii UNPR au făcut sacrificii în numele acestor principii,  prin urmare, ca să fie clar pentru  toată lumea, UNPR rămâne un partid  de centru-stânga, merge mai departe cu taxa pe marile averi, merge mai departe cu revendicarea privind creşterea salariilor şi a pensiilor atunci când economia va permite acest lucru, merge mai departe cu preocuparea noastră  pentru oamenii cu venituri scăzute, pentru bătrâni, pentru tineri, pentru muncitori şi pentru agricultori”, a mai subliniat liderul UNPR.