7 august 2022

UNTOLD donează pentru a ajuta copii cu diagnostice grave

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Dacă ajungeți la UNTOLD, vă invităm să ne faceți o vizită la cortul Asociației Magic. ”Magic Temple of Luna” este tema UNTOLD, de anul acesta – potriveală magică sau cum? (nu că de-ar fi fost altcumva, am fi putut lipsi de la așa o uriașă mobilizare de energie bună ��) Vă așteptăm, așadar, în perioada 4-7 august la Cluj, la cortul Magic de la UNTOLD, pe scena faptelor bune (găsiți drumul spre noi pe harta pe care v-o lăsăm în attach).
O mică armată magică (vreo 16 zâne și elfi) va distra copiii de toate vârstele (1 – 100 + ani!): face-painting de festival și tatuaje semipermanente, cu realitate augmentată, tur virtual al proiectelor Magic, fitness game, videobooth 360, panou foto interactiv cu realitate augmentată, Magic Merch cu realitate augmentată!

Da, știm, sună foarte SF. Și chiar e! ��Atât de SF, încât ne e cu neputință să descriem în cuvinte toate jocurile și jucăriile fantastice pe care vi le-am pregătit (în versiuni pentru copii și părinți, deopotrivă), așa că va trebui să veniți să le testați. ��
O nebunie de magie, cap-coadă!

Magia cea mai mare rămâne, însă, tot magia lui Împreună. Pentru că întâlnirea noastră va construi un Împreună mai puternic, pentru copiii grav bolnavi: toți banii strânși la UNTOLD vor merge către proiectul MgicHELP, deci vor ajuta copii cu diagnostice grave.

Comunicat de presa al Asociației Magic