Publicat: 10 August, 2018 - 14:00
Share

UPC România a oferit șansa echipei câștigătoare a competiției Technovation Challenge by UPC să plece în perioada 6-12 august în Silicon Valley, SUA. Cele cinci eleve au ocazia de a participa ca echipă invitată la Technovation World Pitch, unde vor putea vizita sediul Google, Adobe și Facebook, Universitatea Stanford, hub-uri de tehnologie și startup-uri tech. 
Fetele vor fi însoțite de reprezentanții Adfaber (adfaber.org), organizatorul evenimentului Technovation în România.

„Vom vizita companii cu o cultură organizațională extraordinară, etalon pentru ce înseamnă oportunitatea de a lucra în tehnologie. Acolo vom cunoaște și români ce le vor povesti fetelor din experiența lor”, a spus Alin Chiriac, CEO Adfaber.org, organizator și Ambasador Național al programului. 

În cadrul evenimentului Technovation World Pitch, elevele românce se vor alătura echipelor de fete din alte țări participante și vor întâlni lideri din domeniul tech și business din întreaga lume. De asemenea, vor explora tehnologii de ultimă generație, cum ar fi inteligența artificială și vor cunoaște experți AI, cercetători și reprezentanți ai companiilor de tehnologie prezenți în cadrul evenimentului. 

Technovation World Pitch se desfășoară în peste 100 de țări și este sprijinit de UNESCO, Peace Corps și ONU Women.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: