8 octombrie 2022

Urmărit de Interpol pentru furt, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării, de autorităţile din Rusia, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt pe teritoriul acestui stat.

În data de 06 iulie a.c., în jurul orei 17.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 57 de ani, pasager al unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul de frontieră s-a constatat că persoana figurează în bazele de date Interpol, pe numele acesteia fiind emisă de autorităţile din Rusia o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Comunicat de presă – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi

sursa foto Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi