26 mai 2022

Urmărit internațional pentru omor, depistat în București

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ieri, 5 ianuarie, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul Bucureşti, un cetăţean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor spaniole, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Video: https://youtu.be/xemUCQY5Q5w

La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparenţa că victima şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident rutier.

Acţiunea de identificare şi prindere s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar procurorul de serviciu a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării. Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române