7 decembrie 2021

Urmărit internațional, prins de polițiștii români

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 1 iulie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul București, un bărbat, cetățean moldovean, urmărit internațional la solicitarea autorităților judiciare din Republica Moldova, pentru trafic ilicit de droguri. Bărbatul este condamnat la 9 ani de închisoare.

În perioada august – decembrie 2014, bărbatul, membru al unui grup infracțional organizat, a comercializat 400 de grame de heroină.

Persoana urmărită a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea sa, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentată Curții de Apel București.

Activitățile investigative efectuate pentru depistarea persoanei urmărite s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției române. Comunicat de presa al IGPR