15 august 2022

USAMV Cluj-Napoca, partener la „Apold Weinfest”, cu vinuri şi produse din fermele proprii

Red grapes in the vineyard with boke

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va participa, în premieră, la „Apold Weinfest”, la Apoldu de Sus din judeţul Sibiu, acolo unde se află şi plantaţia viticolă a universităţii – Vinea Apoldia Maior.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2022, cu începere de la ora 13.00, iar intrarea în incinta festivalului va fi permisă cu o oră mai devreme.

USAMV Cluj-Napoca propune participanţilor la festival o listă de vinuri savuroase din producţia proprie – Sauvignon Blanc, Riesling Italian şi Traminer Roz, respectiv cupajele Eruditus şi Docentus.

De asemenea, în zona de food court vor fi pregătite meniuri care vor avea la bază produse de la Ferma Cojocna şi staţiile pilot ale Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din cadrul universităţii noastre.

Atmosfera de sărbătoare a festivalului va fi întreţinută de interpreţi şi ansambluri folclorice, între care şi Ansamblul folcloric „Tradiţii” al USAMV Cluj-Napoca, iar de la ora 19.00 este programat concertul lui DJ Oli Sinth.

Biletele la festival costă 30 de lei şi pot fi achiziţionate la faţa locului sau online, de pe Eventim: rb.gy/qhkwqh.

USAMV Cluj-Napoca participă pentru prima dată la un eveniment de anvergură în judeţul Sibiu, acolo unde a achiziţionat în 2020, la Apoldu de Sus, Plantaţia viticolă Vinea Apoldia Maior, cu o suprafaţă de 65 de hectare de viţă de vie nobilă.

Sursa foto Pixabay