Publicat: 27 Octombrie, 2017 - 18:05

Industria turistică, care în interpretările moderne devine din ce în ce mai mult o industrie a experiențelor, atât pentru turiști cât și pentru locuitorii unei comunități, este un sector cheie al economiei românești. Competitivitatea sectorului depinde de valoarea adăugată pe care turiștii o pot obține ca experiență de vizitator.

Inovarea asistată de tehnologia informațiilor este extrem de dinamică, chiar explozivă în acest domeniu, și presupune atât cunoașterea modelelor de afacere de pe piață cât și stăpânirea noilor tehnologii.
În data de 1 noiembrie  2017, USH Pro Business împreună cu Association for the Development of Social & Health Tourism (ADSHT) va lansa  în premieră Experience Lab, o structură suport care va viza dezvoltarea ideilor inovatoare cu adaptarea lor la cerințele pieței și care va urmări drumul critic spre comercializarea ideilor prezentate deja în cadrul evenimentelor noastre și nu numai.
Experience Lab  vine în întâmpinarea  studenților și tinerilor cu idei de afaceri inovatoare, prin acest incubator de afaceri  dorind, împreună cu experții noștri,  să ajutăm în dezvoltarea unui plan de afaceri care să valorifice comercializarea ideilor prin implementarea lor.
 
Primul eveniment cu această temă va avea loc în data de 1 noiembrie 2017, ora 16.00, la sediul USH Pro Business, strada Nicolae Iorga nr 34-36, etaj 1, sector 1, București (fosta Ambasada a Canadei, zona Piața Romană).