Publicat: 28 Octombrie, 2012 - 14:29
Share


USL Cluj şi-a prezentat, Duminică, cei 14 candidaţi la alegerile parlamentare din 9 Decembrie.

 Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că USL are în judeţul Cluj cea mai puternică echipă de candidaţi pentru Senat din ţară, care numără patru actuali parlamentari.

 "USL este forţa politică care va câştiga alegerile parlamentare, inclusiv aici în judeţul Cluj, unde avem candidaţi serioşi care şi-au propus să obţină 50% plus unu din colegiile unde candidează. Nu va fi o luptă uşoară. Vrem să obţinem cel puţin şapte mandate, cinci de deputat şi două de senator, jumătate din cele 14 de la nivelul judeţului. Este o ţintă pe care ne-o asumăm cu toţii. La Senat avem cea mai bună echipă din ţară, cu patru parlamentari în funcţie. La alegerile locale am câştigat un număr mare de voturi la votul politic şi sunt convins că vom avea şi mai multe la alegerile generale", a spus Lăpuşan.

 Candidaţii USL Cluj  pentru Camera Deputaţilor sunt: Adrian Oros (PNL), Steluţa Cătăniciu (PNL), Aurelia Cristea (PSD), Irimie Popa (PSD), Radu Zlati (PNL), Cornel Itu (PSD), Ilarie Ivan (PSD), Vasile Grumaz (PNL), Elena Uioreanu (PNL) şi Leonard Horvath (PC).

 La Senat candidaţii USL Cluj sunt: Mircea Giurgiu (PSD), Şerban Rădulescu (PC), Marius Nicoară (PNL) şi Alexandru Cordoş (PSD).

 Depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj va avea loc Luni.